Ocena 
2019-11-27

Saluki Aram w kurtce Maxi

Super kurtka, bardzo wygodna i wykonana idealnie z wysokiej klasy materiału. Ładny kolor, posiada otwór na smycz, jedyne czego mi brakuje to w przypadku chartów otworu na smycz do uprzęży/szelek antyucieczkowych na grzbiecie. Aram zazwyczaj korzysta z uprzęży więc można to rozważyć jako opcję. Gorąco polecam!!!!

    Ocena 
    2019-11-25

    SOFTSHELL W LESIE MIDI kurtka

    Kurtka bardzo ciepła i dokładnie wykonana. W sam raz na obecne temperatury. Emi jest bardzo zadowolona ;)

      Ocena 
      2019-11-24

      Bluza

      Chyba wygodna, pies wyglada na zadowolonego !
      Świetnie się prezentuje !

        Ocena 
        2019-11-22

        Chattul Azawakh

        Super kurtka uszyta na miarę, z dobrego materiału „kurtkowego” nie przemaka, nie brudzi się. Pieska zadowolona szczerze polecam.

          Ocena 
          2019-11-21

          Pierwsze ubranko

          Kamizelka bardzo dobrze uszyta, świetne materiały, piękny jesienny wzór. Gorąco polecam.

          • 1 out of 1 people found this review useful.
          Ocena 
          2019-11-18

          Doskonała kurtka!

          Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu tej kurtki. Dla małego, młodziutkiego whippeta, który marznie już przy temperaturze 10'C to najlepszy wybór. Ciepły i bardzo wytrzymały produkt. I co najważniejsze tak skrojony, że pies w ogóle nie odczuwa dyskomfortu. Jest OK!

            Ocena 
            2019-11-14

            Ziom w każdych warunkach

            Rayka to ziomek z krwi i kości. Nie ważne czy bujamy się na dzielni czy podbijamy nadmorskie plaże - Bzikowa bluza daje radę. Doskonałej jakości tkanina wytrzymuje działanie wody, deszczu i międzypieskowych ustawek, wspaniale trzyma też ciepło rozgrzanych bieganiem mięśni. Krój wspaniale podkreśla ziomalskie wdzięki

              Ocena 
              2019-11-10

              Świetna!

              Nie dość, ze ma zawadiacki wygląd, to bardzo łatwo się zakłada. Melon poleca!

              • 3 out of 3 people found this review useful.
              Ocena 
              2019-11-09

              Bluza

              Wygodna nawet podczas prowadzenia auta

                Ocena 
                2019-11-06

                Kurtka

                Świetna, ciepła kurtka, dla naszej Balbiny szyta na zamówienie z nieco innym kolorem polarowej podszewki. Nie obkręca się w trakcie noszenia, otwór na obrożę w idealnie dopasowanym miejscu i co najwazniejsze ekspresowe zakładanie i zdejmowanie :)

                  Ocena 
                  2019-11-05

                  IDEALNA

                  Etna kocha norke❤️ w naszym przypadku wyjelismy usztywnienie, aby Etna mogła leżeć na norce lub w norce - wybór należy do niej. Norka nie zmienia swoje kształtu, jest mięciutkia, duża i nie brudzi się. Mamy ją od kwietnia i na pewno będzie z nami jesscze długo. To był najlepszy zakup.

                  • 1 out of 1 people found this review useful.
                  Ocena 
                  2019-11-05

                  Pierwsza bluza Etny

                  Bluza jest piękna i polecam z całego serca ale tego nie muszę pisać

                  • 1 out of 1 people found this review useful.