Ocena 
2019-03-07

Sprawdza się .

Bluza jest miękka ,dobrze się wkłada ,sprawdza się na chłodniejsze dni,po praniu nic się dzieje .

Ocena 
2019-03-04

wysoka jakość w przystępnej cenie

kurteczka bardzo starannie wykonana, z dbałością o wszystkie szczegóły. Na wyjątkową pochwałę zasługuje sposób zakładania - nie musimy przekładać łap psiaka, a rzepy opinające klatkę piersiową stanowią dodatkowe ocieplenie. Zdecydowanie polecam!

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Ocena 
2019-03-04

wysoka jakość w przystępnej cenie

kurteczka bardzo starannie wykonana, z dbałością o wszystkie szczegóły. Na wyjątkową pochwałę zasługuje sposób zakładania - nie musimy przekładać łap psiaka, a rzepy opinające klatkę piersiową stanowią dodatkowe ocieplenie. Zdecydowanie polecam!

Ocena 
2019-03-03

Softshell W LESIE MIDI

Kurteczka jest super. Dropsik- charcik włoski dzięki niej mógł swobodnie cieszyć się zimowymi spacerami. Cieplutka, wygodna, solidnie wykonana, szybko schnie, nie krepuje ruchów pieska. Super zakup, podobnie jak inne produkty z Bzik Studio.

Ocena 
2019-02-28

Bardzo trwała

Kolor pasuje pięknie do płowego whippeta. Przetrwa wiele. Używamy już kilka miesięcy.

Ocena 
2019-02-28

Zdecydowanie polecamy :D

Bluza bardzo wygodna, miła i ciepła. Dziadek jest zadowolony :)

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Ocena 
2019-02-28

Kurtka

Bardzo fajna kurtka, sprawdziła się w jesieni i w zimie. Nie krępuje ruchów psa, może swobodnie biegać. Polecam

Ocena 
2019-02-28

Kurtka

Bardzo fajna kurtka, sprawdziła się w jesieni i w zimie. Nie krępuje ruchów psa, może swobodnie biegać. Polecam

Ocena 
2019-02-27

Bluza z kapturem

Bluza ma piękny, intensywny kolor:) Po praniu kolor oraz tkanina bez zarzutu. Na zdjęciach Bourbon w skate parku:) Ogólnie zima nie sprzyja takim chudełkom ale bluza jest milutka i oddaje swoje ciepełko:)

Ocena 
2019-02-26

Wspaniała Kurtka!

Wspaniała kurtka, Kaja w niej wygląda jak prawdziwa MADAM! Jakość bardzo dobra, a Kaja w niej się czuje po prostu wspaniale.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Ocena 
2019-02-22

Polecam

Po kilku miesiącach użytkowania śmiało mogę polecić produkt. Kupiłam rozmiar S. Kurtka bardzo wytrzymała, BARDZO WYGODNE ZAKŁADANIE I ŚCIĄGANIE, nie obciera psa, nie zjeżdża i nie zawija się. Materiał łatwo się czyści, nie traci koloru po praniu, szwy się nie przecierają, mocne rzepy.
Polecam, warto kupić :)

Ocena 
2019-02-20

Szefowanie wymaga odpowiednich warunków

Pufa elegancka, reprezentacyjna, idealna do gabinetu szefa :)