Ocena 
2021-02-10

Kurtka zimowa jungle

Przepiękna kurtka, łatwo się zakłada, ciepła i wygodna. Nasz Brego pięknie się w niej prezentuje.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Ocena 
2021-02-08

Bluza dresowa z kapturem

Rewelacyjna bluza do codziennego użytku. Polecamy!

    Ocena 
    2021-02-07

    Kamizelka dresowa z softhellem

    Super produkt- piękny wzór, precyzyjne wykonanie, leży idealnie na naszym szczeniaku:-) bardzo wygodne i estetyczne - polecamy!

      Ocena 
      2021-02-03

      Polecam

      Kurteczka jest rewelacyjna. Łatwo się zakłada i zdejmuje. Piesek w niej się nie obsikuje co niestety się zdarzało w innych ubrankach. Dodatkowy plus za szybkie schnięcie.

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Ocena 
      2021-02-03

      Super obroża

      Jestem bardzo zadowolona z obroży. Jest to mój pierwszy i na pewno nie ostatni zakup w tym sklepie. Jakość wykonania bardzo profesjonalna, szybka wygodna realizacja zamówienia i cena zadowalająca. Serdecznie polecamy wraz z Hudym :)

        Ocena 
        2021-01-21

        Piękna i wygodna kurteczka zimowa

        Kurtka jest super, wygodna, łatwa do zakładania i śliczna. Dodatkowo bardzo polecam obsługę sklepu. Otrzymałam przez przypadek nieprawidłowy rozmiar, nowa kurtka została przygotowana od ręki, nawet zanim odesłałam tą pierwszą.

        • 1 out of 1 people found this review useful.
        Ocena 
        2021-01-18

        Mega wytrzymały zestaw

        Kupiliśmy zestaw ze smyczą i to był bardzo dobry wybór. Otto nosi obrożę już jakiś czas i pasowała na niego zarówno jak był jeszcze nieduży, jak i teraz. Obroża i smycz znoszą bez problemu pranie i suszenie w pralce.

          Ocena 
          2021-01-18

          Wygodne ubranko

          Kamizelka wykonana jest z dużą starannością i jest naprawdę wytrzymała. Oprócz tego nie krępuje ruchów psa i Otto nie marudzi jak musi się ubrać. :) Nosił ją jak był malutki, a potem kupiliśmy mu już większą wersję. Na pewno jeszcze zamówimy.

            Ocena 
            2021-01-16

            Ziomalski styl

            Vinci tak jak jego starsza siostra polubił wygodną i ciepłą bluzę od Bzika. Matka i ojciec docenili łatwość zakładania, prania i turbo stylówę która przykuwa wzrok przechodniów, Vinci uznał, że to jedyny ciuch którego nie chce z siebie zdjąć. Bardzo polecamy!

              Ocena 
              2021-01-16

              Rewelacja!

              Kurtka, przepięknie wykonana. Łatwa w ubiorze.

                Ocena 
                2021-01-12

                Najwygodniejsza kamizelka dla szczeniaka

                Nareszcie szczeniak poczuł się komfortowo w odzieży. Idealnie dopasowana do charciej sylwetki.
                Napewno kupimy jeszcze jedną, kiedy szczeniak nam podrośnie.

                  Ocena 
                  2021-01-10

                  Kurteczka zimowa

                  Idealna kurtka, spełnia moje oczekiwania, chroni przed zimnem, wiatrem i deszczem. Dobrze uszyte ubranko. Warto zainwestować w dobrze uszyte ubranko. Polecam ten produkt. Jeszcze zamówię w tym sklepie