Ocena 
2019-04-22

Must have dla każdego czworonożnego przyjaciela

Po pierwsze: moje psy uwielbiają wylegiwać się na tej pufie do tego stopnia, że przestały szukać sposobu ażeby dostać się na kanapę.

Po drugie: pufa świetnie sprawdza się w roli bazy obronnej dla mniejszego rozbójnika ;)

Jakość świetna, dobrze odszyta. Dzięki wszytemu suwakowi, można łatwo zdjąć poszewkę i wyprać.

Ocena 
2019-04-22

Must have dla każdego czworonożnego przyjaciela

Po pierwsze: moje psy uwielbiają wylegiwać się na tej pufie do tego stopnia, że przestały szukać sposobu ażeby dostać się na kanapę.

Po drugie: pufa świetnie sprawdza się w roli bazy obronnej dla mniejszego rozbójnika ;)

Jakość świetna, dobrze odszyta. Dzięki wszytemu suwakowi, można łatwo zdjąć poszewkę i wyprać.

Ocena 
2019-04-05

super obroza

super obroza dla whippeta, jest z nami juz od roku, bardzoo polecam :)

Ocena 
2019-04-03

Ulubione posłanie

Polecam pufę - to ulubione posłanie Bekona. Ale ma jeden minus - ciężko wyciągnąć psa na spacer, bo woli się wylegiwać :)

Ocena 
2019-04-03

Ulubione posłanie

Polecam pufę - to ulubione posłanie Bekona. Ale ma jeden minus - ciężko wyciągnąć psa na spacer, bo woli się wylegiwać :)

Ocena 
2019-03-30

Obroża

Bardzo starannie wykonana i wykończona. Łatwo się czyści.

Ocena 
2019-03-20

świetna!

Nie wierzyłam w to za bardzo, ale to prawda- pufa jest dla mojej suczki wygodniejsza niż kanapa. Bardzo estetycznie wykonana.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Ocena 
2019-03-20

świetna!

Nie wierzyłam w to za bardzo, ale to prawda- pufa jest dla mojej suczki wygodniejsza niż kanapa. Bardzo estetycznie wykonana.

Ocena 
2019-03-16

Clyde

Bardzo ładna i najważniejsze solidnie wykonana kurtka. Szybkie i bezproblemowe zakładanie i ściąganie.

  • 1 out of 1 people found this review useful.
Ocena 
2019-03-09

Mięciutka chmurka

Nasz kanapowiec bardzo polubił leżankę:). Pufka mięciutka, wygodna i łatwa do czyszczenia. Polecam z całego serca :)

Ocena 
2019-03-07

Najlepsza

Kurtka pozwoliła nam przetrwać zimne miesiące ,Przede wszystkim wygodnie się wklada co jest ważne dla pieska i właściciela ,można prac w pralce ,bardzo szybko schnie po praniu i do tego jest starannie uszyta i po prostu ładna .Polecam

Ocena 
2019-03-07

Polecam

Norka jest świetna ,mój pies ja uwielbia ,bardzo dobra jakościowa ,cieplutka ,można wszędzie zabrać ,dobrze się pierze ,polecam

  • 1 out of 1 people found this review useful.