Ocena 
2020-01-25

Sztos

Obroża wygodna- pieseł się nie skarży. Kumple w parku nie obszczekują, wiec chyba tez całkiem stylowa.

    Ocena 
    2020-01-20

    Świetny wybór na jesień

    Służy nam już drugi rok, ciepła i wygodna. Chroni też trochę przed deszczem. Gdyby miała wycięcie na uprząż i zapinanie na guziki, byłaby idealna :)

      Ocena 
      2020-01-20

      Fajny, ciepły i wygodny softshell

      Bardzo przyjemny produkt. Ciepły, chroni przed deszczem, ma długi kapturek. Przydałaby się wersja z otworem na uprząż oraz ewentualna wersja z guzikami zamiast rzepów, bo nasz piesek uwielbia się ocierać plecami o wszystko i potrafi sobie czasem rozpiąć ubranko. Poza tym bez zarzutów.

        Ocena 
        2020-01-19

        Wyjątkowa bluza

        Ciepła, gruba, bardzo ładnie uszyta bluza, jesteśmy zachwyceni. Oprócz tego wywołuje milion uśmiechów na spacerze :)

          Ocena 
          2020-01-19

          Obroża

          Bardzo estetyczna obroża. Dobrze pasuje na Goliata:)

            Ocena 
            2020-01-19

            Whippetka Lili poleca kurtkę zimową ETNO!

            Wielobarwna, "wesoła" kolorystycznie, nieprzemakalna, podszyta cieplutkim fioletowym polarem, świetnie skrojona, znakomicie dopasowana do charciego ciała i bardzo starannie wykonana kurteczka. Bardzo przypadła nam do gustu. Dodam, że to już trzecia - i z pewnością nieostatnia - tak wspaniała kurtka Lili z oferty Bzik-Studio.

            • 1 out of 1 people found this review useful.
            Ocena 
            2020-01-19

            Basic Black

            Kurtka bardzo dobrze uszyta. Nie krępuje ruchów. Cieplutka i wodoodporna. Świetna na chłodne deszczowe dni. Toto zadowolony.

              Ocena 
              2020-01-17

              Zimowa kurtka

              Kurtka zimowa świetna, idealnie leży na na naszym mieszańcu whippeta. Bardzo dobra gatunkowo. A co ważne łatwo się zakłada. Piesek nie protestuje i chętnie wychodzi na długie spacery:)))))

              • 1 out of 1 people found this review useful.
              Ocena 
              2020-01-12

              Już nie marznę

              Kurtka starannie uszyta. Idealna na charcią sylwetkę. Polecam produkt.

                Ocena 
                2020-01-12

                Ulubiona

                Obroża przepiękna, wygodnie się zakłada, pies nie marudzi, że przeszkadza :) Jak na razie nic się z nią nie dzieje, nosimy od dwóch miesięcy na każdy spacer. Polecam.

                  Ocena 
                  2020-01-03

                  Idealna kurtka jesienno-zimowa dla Whippeta

                  Whippety mają taką budowę, że zwykłe sweterki nie pasują zbyt dobrze - albo są za ciasne na klatce piersiowej, albo za luźne i za krótkie na plecach, albo wszędzie za duże. Ta kurtka jest w sam raz dopasowana do budowy Whippeta. Dodatkowym ważnym aspektem jest łatwiejsze zakładanie niż standardowego sweterka - nie trzeba przeciskać łap przez rękawki. Kaptur świetnie chroni szyję i uszy od mrozu, które pozostają ciepłe. Jest nawet specjalny otwór na smycz - obroża pozostaje pod kurtką. Naprawdę gorąco polecamy takie rozwiązanie po wielu eksperymentach z psią odzieżą. Fibi jest bardzo zadowolona! PS. mamy wersję zimową Blue Etno - Fibi jest zmarzluchem, jak każdy Whippet i potrzebuje ocieplenia nawet gdy nie ma mrozu.

                    Ocena 
                    2019-12-28

                    super

                    Kurtka zimowa bardzo ładne leży , nie krępuje ruchów, łatwo się zakłada. Wykonanie trwałe i estetyczne.

                    • 1 out of 1 people found this review useful.