Ocena 
2020-05-05

Super kurteczka dla naszego NieCharta

W prawdzie nasz piesek nie jest chartem ani whippetem ale bardzo spodobały nam się wasze produkty.
Ten softshell naprawdę spełnia swoje zadanie i bardzo podoba się naszemu psiakowi!
Bardzo porządny, ciepły i szybkoschnący materiał. Naprawdę polecam. Nie warto szukać żadnych tańszych zamienników.

    Ocena 
    2020-05-05

    Od pierwszego leżenia

    Hej tu #dziundziolathewhippet ! Od kiedy moja Pańcia wyjęła norkę i pufę z przesyłek zapałałam do nich miłością bezbrzeżną. Biegałam i wskakiwałam to na pufę to do norki hyc. Zdecydowanie polecam wszystkim chudełkom. Norka jest bombowa i do spania i do zabawy. Wytrzymuje nawet moje kopanie i moje podgryzanie.

    • 1 out of 1 people found this review useful.
    Ocena 
    2020-05-02

    Mały Gito :)

    Obroża piękna, świetnie wykonana. Jesteśmy zachwyceni!

      Ocena 
      2020-04-07

      Polecam

      Jestem mega pozytywnie zaskoczona cała bluza!Zdjecia nie oddają tego jaka jest piękna dobrze wykonana a przede wszystkim wygodna!

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Ocena 
      2020-04-04

      Gorąco polecam

      Piękna i wygodna kamizelka, ciepła, dzięki softshellowi chroni przed wiatrem i deszczem. Wysokiej jakości tkaniny. Jak zwykle jestem zachwycona.

      • 1 out of 1 people found this review useful.
      Ocena 
      2020-04-01

      RUFCIO w Basic Blue

      Kurteczka super nasz piesio nosi ją już drugą zimę i nadal wygląda jak nowa

        Ocena 
        2020-04-01

        Łąka na obroży

        Efektowna, kwiecista obroża. Pięknie się prezentuje wiosną i latem.

          Ocena 
          2020-03-30

          Na zimne i mokre dni

          Jestem zaskoczona jak doskonale leży ten softshell na mojej Romce. Chroni przed zmoknięciem, można utworzyć daszek, by łepek nie moknął. Ciepły i miękki, do tego ten wzór jest przeuroczy:) Polecam każdemu, kto jeszcze się waha:)

            Ocena 
            2020-03-28

            Super obroża !

            Świetne kolory, porządny materiał, super wykonanie.
            Jak widać idealnie komponuje się z wiosennym leżingiem :)

              Ocena 
              2020-03-26

              Piękna obroża

              Piękna obroża, bardzo dobrze wykończona.

                Ocena 
                2020-03-20

                Bluza rewelacja

                Świetna bluza. Nie krepuje ruchów dziewczyny, a ta uwielbia sobie poganiać. Przy tym jest ciepła, no i chroni przed uszkodzeniami skórę naszego szaleńca. A dodać do tego aspekt wizualny i sensację w okolicy - nic tylko kupować:))))

                  Ocena 
                  2020-03-19

                  Super pufa!!!

                  Nasza wygodnicka Yoga poleca :)
                  Właśnie zamawiamy drugą większą pufę z norką/przykryciem na chłodniejsze dni, bardzo fajny produkt.